Palaco d.o.o.

Tvrtka Palaco iz Poljica Briga dugi niz godina bavi se turizmom. Na području Žerave – Poljica Briga, pokretači su razvoja turizma te su napravili više objekata visoke kategorije sa bazenima za najam. Malo dalmatinsko mjesto Žerava nalazi se u ruralnom području u neposrednoj blizini dva povijesna grada: Zadra i Nina.

Novoizgrađeni kompleks “Villa Royal Green” prati današnje trendove u turizmu gdje more više nije jedini preduvjet razvoja, već se više cijene mir i priroda od urbanih sredina i gužvi u njima. Kompleks se sastoji od 4 odvojena apartmana smještena na mirnoj i slikovitoj parceli od 35.000 kvadratnih metara zasađenih bademovom šumom. Svaki apartman površine 80m2 je koncipiran kao zasebna jedinica sa odvojenim sadržajima: sunčalištem, natkrivenom terasom, vlastitim roštiljem i grijanim bazenom površine 32m2.

Apartmani su modernog dizajna, sav smještaj se nalazi u prizemlju, idealan je za 6 osoba i sastoji se od 3 spavaće sobe, dva kupatila sa tušem i dnevnog boravka sa kuhinjom. Da boravak bude ugodan i za hladnijih dana ugrađeno je i podno grijanje.